Aangifte erfbelasting (11 oktober)

Aangifte Erfbelasting

Aan de hand van het aangifte formulier schenk- en erfbelasting komen alle onderwerpen aan bod en krijgt u antwoord op belangrijke vragen. Hoeveel verschillende partners komt u tegen in de aangifte? In welke situatie moet u technisch bezwaar maken tegen de primaire aanslag? Hoe regelt u een nieuwe WOZ-beschikking? Rondt u af naar boven of beneden? Wordt ook het niet uitvoeren van een koopovereenkomst met erfbelasting belast? En is betalen hetzelfde als bedingen of opofferen?

Inschrijven  

Doelgroep

De cursus Aangifte Erfbelasting is geschikt voor de notarieel medewerker, klerk, paralegal en iedereen die werkt met of meer wil weten over de aangifte van de erfbelasting.

Data en tijden

De cursus Aangifte Erfbelasting wordt gegeven op 11 oktober 2018 van 13.00 tot 17.15 uur.

Locatie

De cursus Aangifte Erfbelasting wordt gegeven in het cursus- en vergadercentrum Domstad op de Koningsbergerstraat 9 te Utrecht.

Docenten

prof. mr. dr. Wouter Burgerhart en prof. mr. dr. Bernard Schols verzorgen de cursus Aangifte Erfbelasting.

Kosten

U betaalt €275,- voor deze cursus.

Cursisten met het PE-abonnement kunnen deze cursus volgen als onderdeel van het abonnement. Met het PE-abonnement betaalt u eenmalig €675 of €575 (met BMN-korting) voor drie cursussen. Dat betekent dat u met ons PE-abonnement €50 of zelfs €83,33 per cursus bespaart! Lees hier meer over het PE-abonnement.

PE-punten

U ontvangt voor deze cursus 4 PE-punten.

U bevindt zich hier: Home INM Cursussen Aangifte erfbelasting