Huwelijkse voorwaarden maken en afwikkelen onder het nieuwe recht (25 september)

Cursus Huwelijkse Voorwaarden

In deze cursusmiddag bespreekt prof. mr. dr. Freek Schols het toepassen van (nieuw) Huwelijksvermogensrecht. Wat zijn tot dan toe de ervaringen met het (nieuw) Huwelijksvermogensrecht? En waar loopt u tegenaan bij echtscheidingen of overlijden?

Inschrijven  

Doelgroep

Deze cursus is geschikt voor de notarieel medewerker, klerk, paralegal en iedereen die met het nieuwe huwelijksvermogensrecht werkt.

Data en tijden

De cursus Huwelijkse voorwaarden maken en afwikkelen onder het nieuwe recht wordt gegeven op 25 september 2018 van 13.00 tot 17.15 uur.

Locatie

De cursus Huwelijkse voorwaarden maken en afwikkelen onder het nieuwe recht wordt gegeven in het cursus- en vergadercentrum Domstad op de Koningsbergerstraat 9 te Utrecht.

Docenten

De docent van de cursus Huwelijkse voorwaarden maken en afwikkelen onder het nieuwe recht is prof. mr. dr. Freek Schols.

Kosten

U betaalt €275,- voor deze cursus.

Cursisten met het PE-abonnement kunnen deze cursus volgen als onderdeel van het abonnement. Met het PE-abonnement betaalt u eenmalig €675 of €575 (met BMN-korting) voor drie cursussen. Dat betekent dat u met ons PE-abonnement €50 of zelfs €83,33 per cursus bespaart! Lees hier meer over het PE-abonnement.

PE-punten

Voor deze module ontvangt u 4 PE-punten.

Inschrijven  

U bevindt zich hier: Home INM Cursussen Huwelijkse voorwaarden maken en afwikkelen