Onze docenten

Bij het Instituut na- en bijscholing voor Notariële Medewerkers werken we alleen met topdocenten. De docenten die bij ons doceren zijn kundige (kandidaat-)notarissen, zeer ervaren notariële medewerkers en andere specialisten. 

prof. mr. dr. Wouter Burgerhart

prof. dr. mr. Wouter Burgerhart prof. dr. mr. Wouter Burgerhart richt zowel wetenschappelijk als in zijn (advies)praktijk in het bijzonder op de estate planning voor de ondernemer. Zijn ervaring heeft hij op en rondom dit thema opgebouwd.

prof. mr. dr. Bernard Schols

prof. mr. dr. Bernard Schols prof. mr. dr. Bernard Schols is oud-notaris en thans als hoogleraar Successierecht en Belastingen van rechtsverkeer verbonden aan het Centrum voor Notarieel Recht van de Faculteit der Rechtsgeleerdheid van de Radboud Universiteit Nijmegen.

prof. mr. dr. Freek Schols

prof. mr. dr. Freek Schols prof. dr. mr. Freek Schols is gespecialiseerd in de civiel- en fiscaalrechtelijke aspecten van het familievermogensrecht, waaronder te begrijpen het erfrecht. Hij is thans als hoogleraar Privaatrecht, in het bijzonder notarieel recht verbonden aan het Centrum voor Notarieel Recht van de Faculteit der Rechtsgeleerdheid Radboud Universiteit Nijmegen.

mr. dr. Jeroen Rheinfeld

mr. dr. Jeroen Rheinfeld

mr. dr. Jeroen Rheinfeld startte als kandidaat-notaris voor de algemene praktijk, met als specialisme de agrarische praktijk. Jeroen is in 2014 gepromoveerd aan de Radboud Universiteit en is aan deze universiteit tevens universitair docent. Sinds 2018 is Jeroen als vennoot aan FBN Juristen verbonden. Hij is werkzaam als adviseur en docent, gespecialiseerd in de registergoedpraktijk en het agrarisch recht. Ook is Jeroen verbonden aan het Instituut voor Agrarisch recht in Wageningen. 

mr. Frank Hoens

mr. Frank Hoens mr. Frank Hoens is als docent en onderzoeker verbonden aan het Centrum voor Notarieel Recht van de Radboud Universiteit Nijmegen. In 1993 studeerde hij af aan de Katholieke Universiteit Nijmegen. Na zijn studie was hij tot 2004 als kandidaat notaris werkzaam op diverse notariskantoren, waaronder Hekkelman Advocaten & Notarissen. Sinds 2004 is hij zelfstandig estate planner, docent bij diverse opleidingen en als auteur verbonden aan diverse publicaties, bladen en uitgevers.

 Andre van Huffelen

Leeg Andre van Huffelen is senior para-legal bij NautaDutilh.

mr. Paul Kok

Leeg

mr. Paul Kok is notaris bij Lingewaerd notarissen en docent ondernemingsrecht aan de beroepsopleiding notariaat.

mr. Moniek Wever

Leeg

mr. Moniek Wever is kandidaat-notaris bij Olenz Notarissen sinds 2007. Zij is gespecialisserd in ondernemingsrecht, sustainable, vastgoed en erfpacht, fusies en splitsingen, coöperaties, bedrijfsovernames en herstructureringen.

 

U bevindt zich hier: Home Onze docenten